Preview Running Man episode with Daesung and Jung Yonghwa

Walaupun hari on air episode ini masih cukup lama, tapi previewnya sudah release! Hal ini membuat para penonton Running Man dan fans Daesung jadi tidak sabar menanti jadwal tayang episode ini.

Diliat dari fotonya aja udah bikin ngakak banget, terlihat kalo MC Yoo Jaesuk deket banget sama Daesung (kayak adik kakak.. kekeke). Kehadiran YongHwa CNBlue untuk yang keempat kalinya di Running Man juga bikin penasaran, apa dia tetap menjadi Ace yang dapat diandalkan??? Penasaran!! >.<

About perfectjunior

Kpop fan

Posted on March 18, 2011, in Variety show and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: